Nyheterav Ola PilhemMajas glass + Sannegårdens pizzeria = nytt mattorg i KinnaKarolina Hizak: ”Det ska vara glass som inte finns någon annanstans.”
Nyheterav Ola PilhemSå ska Fritsla värdshus förvandlas till amerikansk dinerRon Bowman: ”Den här byggnaden är så magnifik. Det kommer att locka folk.”
Nyheterav Ola PilhemLygnern söker någon som vill driva pensionatet i SätilaJosefine Köhlmark: ”Jag tror att det är många som blir positivt överraskade över att det är så fint.”
Nyheterav RedaktionenFina fisken på Anatolia Grill – men var är Turkiet?Mousakkan är härligt krämig – men potatisen är nästan rå.
Nyheterav Ola PilhemLapp på luckan på sista motorträffen i FritslaJenny och Stan på plats med sin Dodge Coronet: ”Kommer så ofta som möjligt”
Nyheterav Arvid AdrellFöreläsningar, prova-på och matfestival ska locka till MarkMassor av aktiviteter och matfestival • Åsa Qvist Ek, näringslivschef: ”Stort intresse.”
Nyheterav Daniel ClaesonHål i golvet och svartmögel i disken – restaurang varnasDiskrummet måste rustas upp • Kommunen kom på flygande kontroll.
Nyheterav Ola PilhemPastarestaurang i Kinna lägger ner efter bara ett årArash Taheri: ”Det är för litet underlag och allt flyttar till Skene.”
Nyheterav Arvid AdrellDet blomstrar för hotellen i Mark: ”Väldigt mycket turister”Hotell i Mark har haft sin bästa sommar någonsin.
Nyheterav Urban HamidKrock mellan Skene Marten och kommunens eget Smaka på MarkKommunen arrangerar matfestival – och Skene IF bjuder in till sin årliga marknad.