Daniel Carl Peter Ridley poängräddare för Ubbhult/Hällingsjö mot Björketorp

Björketorps Jesper Skogman gjorde 1-0 i första halvlek hemma mot Ubbhult/Hällingsjö i division 6 Mark herr.

|
Björketorps IF spelade lika mot Ubbhult/Hällingsjö

I andra halvlek jobbade sig Ubbhult/Hällingsjö in i matchen, och kvitterade genom Daniel Carl Peter Ridley efter 76 minuters spel. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1-1.

– Jag är besviken. Vi skapade tillräckligt med chanser för att vinna denna match. Två bortdömda mål och en missad straff i 88 minuten. Surt att vi inte lyckas stänga matchen, kommenterade Björketorps tränare Thorbjörn Ivarsson.

Ubbhult/Hällingsjös tränare Johnny Gillberg tyckte så här om matchen:

– Första matchen efter uppehållet, och det märktes. Oavgjort var rättvist.

Björketorp har en seger, två oavgjorda och två förluster och 11–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Ubbhult/Hällingsjö har tre oavgjorda och två förluster och 5–13 i målskillnad. Det här var Björketorps andra oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Björketorp på åttonde plats och Ubbhult/Hällingsjö på femte plats.

Björketorp tar sig an Rydboholm i nästa match borta söndag 25 augusti 19.00. Ubbhult/Hällingsjö möter samma dag 17.00 Öxabäck hemma.