Defensiv genomklappning när Ubbhult/Hällingsjö föll mot Dardania

Ubbhult/Hällingsjö hade en riktigt tung match hemma mot Dardania, och förlorade med hela 2-7 (2-3) i division 6 Borås herr i fotboll.

|
Ubbhult/Hällingsjö förlorade mot Dardania IF

– Ett riktigt bottennapp! Idag är vi energilöst tyvärr, kommenterade Ubbhult/Hällingsjös tränare Johnny Gillberg.

Dardania gjorde första målet. Durim Hajdaraj gjorde målet, redan i 13:e minuten.

Dardania ökade ledningen till 0-2 i 26:e minuten, när Durim Hajdaraj återigen fick träff.

Ubbhult/Hällingsjö reducerade till 1-2 efter en halvtimmes spel, genom Mario Antonio Landaverde Cruz.

Ubbhult/Hällingsjö kvitterade till 2-2 bara fem minuter senare ännu en gång genom Mario Antonio Landaverde Cruz.

Dardania tog ledningen alldeles före halvtidspausen, genom Berat Vinarci. Direkt efter pausen slog Albion Sahiti till och ökade Dardanias ledning.

I 54:e minuten slog Durim Hajdaraj till, och gjorde 2-5 och fullbordade därmed sitt hattrick.

Sex minuter senare var det Durim Hajdaraj som såg till att Dardania ökade ledningen på nytt, till 2-6.

Defrim Hajdaraj ökade Dardanias ledning i 77:e minuten. 2-7-målet blev matchens sista.

Noterbart är att Durim Hajdaraj gjorde fyra mål för Dardania.

Ubbhult/Hällingsjö har två oavgjorda och tre förluster och 7–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Dardania har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 13–8 i målskillnad.

I tabellen innebär det här att Dardania nu ligger på tredje plats. Ubbhult/Hällingsjö är på åttonde plats.

Ubbhult/Hällingsjö tar sig an Björketorp i nästa match borta torsdag 25 maj 19.00.