Emtervall poängräddare i 87:e minuten för Hajom/Björketorp mot Bergdalen

Det såg ut att bli förlust för Hajom/Björketorp på lördagen när laget mötte Bergdalen i division 5 Västergötland södra dam i fotboll på Björketorps IP.

|
Hajom/Björketorp spelade lika mot Bergdalens IK U

Bortalaget ledde med 1-2 i slutet av matchen. Men i 87:e minuten slog Lovisa Emtervall till och gjorde 2-2 och räddade en poäng för Hajom/Björketorp.

– En jämn match där vi är lite bättre i första halvlek men Bergdalen är bättre i andra så rättvist till slut, kommenterade Hajom/Björketorps tränare Niclas Hellgren.

Hajom/Björketorp startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara fyra minuter slog Sofie Rosman till. Direkt efter pausen nätade Ella Häger och kvitterade för Bergdalen.

Ella Rosengren gav Bergdalen ledningen i 77:e minuten.

Kvitteringen kom i slutminuterna, med tre minuter kvar att spela, när Lovisa Emtervall slog till och gjorde mål för Hajom/Björketorp. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Det här var Hajom/Björketorps tredje oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är Hajom/Björketorp på fjärde plats i tabellen, medan Bergdalen är på tredje plats.

Nästa motstånd för Hajom/Björketorp är Annelund U. Lagen möts lördag 14 september 16.00 på Björketorps IP.