Felicia Söderberg räddade poäng när Örby kryssade mot Örgryte

I halvtid ledde Örgryte matchen på hemmaplan i division 1 södra dam i fotboll mot Örby med 1-0, efter mål av Mathilda Sjöström. Men i andra halvlek jobbade sig Örby in i matchen, och kvitterade genom Felicia Söderberg i 34:e minuten. Matchen slutade 1-1.

|
Örgryte IS dam spelade lika mot IFK Örby

Örgryte fick en bra start på matchen. Mathilda Sjöström slog till, redan i 15:e minuten.

Örby kvitterade till 1-1 i 34:e minuten, när Felicia Söderberg hittade rätt på straff. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade 1-1.

Örgryte har en oavgjord och fyra förluster och 4–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Örby har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 8–10 i målskillnad.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Örgryte på tolfte plats och Örby på elfte plats.

I nästa omgång har Örby Halmstad hemma på Örby IP, lördag 9 september 14.00.