Hajom vände halvtidsunderläge till seger

Hajom hade problem och låg under med 0-1 efter första halvlek i matchen i division 6 Borås herr i fotboll mot Dardania på Kransmossens IP. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 3-2 för bortalaget Hajom.

|
Dardania IF förlorade mot Hajoms IF

Matchen var mållös till Dardania tog ledningen i 32:a minuten, genom Flamur Xhemajli. Direkt efter pausen gjorde August Magnus Agnarsson mål och kvitterade för Hajom.

Hajom gjorde också 1-2 i 50:e minuten när August Magnus Agnarsson hittade rätt på nytt.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Ville Siljefjord och ökade ledningen för Hajom.

I den 81:a minuten blev Dardanias Flamur Xhemajli utvisad, och fick spela med en man mindre sista nio minuterna.

Dardania åkte på en utvisning I den 81:a minuten när Flamur Xhemajli fick lämna planen.

Reduceringen till 2-3 kom på stopptid, när Arber Sahiti slog till och gjorde mål för Dardania. Men mer än så orkade Dardania inte med.

Dardania har två vinster och tre förluster och 10–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Hajom har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 11–10 i målskillnad. Det här var Hajoms fjärde uddamålsseger.

I tabellen innebär det här att Hajom nu ligger på sjunde plats. Dardania är på femte plats.

I nästa omgång har Hajom Björketorp borta på Björketorps IP, torsdag 24 augusti 18.30.