Halvtidsledning blev bara en poäng – när Kinna gästade Velebit

I halvtid hade Kinna skaffat sig en ledning med 1-0 i mötet borta mot Velebit i division 3 mellersta Götaland herr. Men i andra halvlek vaknade hemmalaget. Till slut blev det oavgjort i lördagens match, 1-1.

|
KF Velebit spelade lika mot Kinna IF

Gästerna Kinna tog ledningen på tilläggstid i första halvleken, genom Oliver Persengård. I den 71:a minuten fick Velebit Denis Gavrilov utvisad.

Ahrun Cicek kvitterade för Velebit med knappa kvarten kvar. 1-1-målet blev matchens sista.

Kinna åkte på en utvisning I den 83:e minuten när Emin Ramovic fick lämna planen.

I den 83:e minuten fick även Velebits Ahrun Cicek rött kort.

På tilläggstid fick även Velebits Petrit Zhubi rött kort.

Velebit har en seger, en oavgjord och tre förluster och 10–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Kinna har två vinster, en oavgjord och två förluster och 9–5 i målskillnad.

Med tre omgångar kvar är Velebit på sjätte plats i tabellen, medan Kinna är på nionde plats.

Kinna tar sig an Hestrafors i nästa match hemma fredag 22 september 19.00.