Hyssna förlorade mot Mariedal

Hyssna räckte inte till mot Mariedal på bortaplan i division 5 Västergötland södra herr i fotboll. Matchen på torsdagen slutade 4-0 (1-0) till Mariedal.

ANNONS
|
Mariedals IK vann mot Hyssna IF

– Vi visste att Mariedal är duktiga på sitt konstgräs, tycker ändå att vi är med okej länge i matchen Sedan är de duktiga i sitt omställningsspel och vinner rättvist ikväll, kommenterade Hyssnas tränare Göran Larsson.

Matchen var mållös till Mariedal tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Albin Inhammar. I 55:e minuten slog Albin Inhammar till på nytt, och gjorde 2-0.

Daniel Hjelm gjorde dessutom 3-0 i 65:e minuten.

Till slut kom också 4-0 genom Cabdimudalib Farah som ökade Mariedals ledning i 87:e minuten. 4-0-målet blev matchens sista.

Mariedal har fyra segrar och en förlust och 27–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Hyssna har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 6–8 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Mariedal på sjätte plats i tabellen, medan Hyssna är på elfte plats.

I sista omgången har Hyssna Länghem hemma på Ekäng, lördag 7 oktober 16.00.