Kinna tappade ledning och föll mot Kungsladugård

Kinna ledde med 2-1 efter första halvlek i matchen i P16 Div 1 Region 2 herr i fotboll mot Kungsladugård borta på Apelsinplan.

|
Kungsladugårds BK vann mot Kinna IF

Men i andra halvlek kom vändningen för Kungsladugård, och till slut blev det förlust, 4-5, för Kinna.

Elias Börjesson stod för Kungsladugårds avgörande mål efter 87 minuter.

Gästande Kinna fick en bra start på matchen. Ilyas Mohamud Mohamed gjorde målet, redan i tionde minuten.

Kinna gjorde 0-2 i 17:e minuten, genom Rayan Ahmedén.

Kungsladugård reducerade till 1-2 i slutminuterna av första halvlek, genom Lucas Nykom. Direkt efter pausen ökade Rayan Ahmedén Kinnas ledning.

Kinna ökade ledningen till 1-4 i 52:a minuten.

Med en halvtimme kvar att spela fick Lucas Nykom träff på nytt och reducerade åt Kungsladugård.

I 79:e minuten reducerade Kungsladugård på nytt genom Rufus Bohman.

Först med sju minuter kvar att spela kvitterade Kungsladugård genom Albert Ljungberg.

Kungsladugård tog ledningen bara fyra minuter senare genom Elias Börjesson. Börjesson fullbordade därmed Kungsladugårds vändning.

Förlusten var Kinnas andra uddamålsförlust.

Det här betyder att Kungsladugård är kvar på fjärde plats, och Kinna stannar på femte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Kinna är Norrby. Lagen möts fredag 27 september 19.00 på Viskavallen.