Kinnahult utklassade Norrmalm på hemmaplan

Kinnahult dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Norrmalm i division 6 Borås herr i fotboll med hela 8-1 (4-0).

|
Kinnahults IF vann mot Norrmalms IK

Kinnahult började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Amil Klica till.

Kinnahult ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Alejandro Andrés Sagredo Becerra, i tolfte minuten.

Kinnahult gjorde 3-0 i 32:a minuten, på nytt genom Amil Klica.

Kinnahult gjorde också 4-0 strax före halvtidsvilan, genom Isak Gustafsson. I 54:e minuten slog Isak Gustafsson till ännu en gång, och gjorde 5-0.

Noel Johansson gjorde dessutom 6-0 i 66:e minuten.

I den 73:e minuten ökade Jonatan Johansson ledningen ytterligare.

Med åtta minuter kvar att spela reducerade Norrmalm genom Viktor Nyberg André. Mer än så blev det dock inte för Norrmalm.

8-1-målet kom i slutminuterna, med två minuter kvar att spela, när Isak Gustafsson slog till och gjorde mål som med målet fullbordade sitt hattrick. Det fastställde slutresultatet till 8-1.

Med en omgång kvar är Kinnahult på sjunde plats i tabellen, medan Norrmalm är på elfte plats.

Motståndare i sista omgången för Kinnahult är Dardania. Lagen möts lördag 7 oktober 13.00 på Kransmossens IP.