Noel Johanssons mål gav poäng för Kinnahult mot Öxabäck

Öxabäcks Wilgot Jörneberg gjorde 1-0 i första halvlek borta mot Kinnahult i division 6 Borås herr. I andra halvlek kvitterade Kinnahult genom Noel Johansson med 4 minuter kvar av matchen. Inget av lagen lyckades göra fler mål, och matchen slutade 1-1.

Kinnahults IF spelade lika mot Öxabäcks IF

Det var Kinnahults fjärde match i rad utan seger.

Gästande Öxabäck gjorde första målet. Wilgot Jörneberg gjorde målet, redan i åttonde minuten. Kvitteringen kom i matchens absoluta slutskede, med fyra minuter kvar att spela, när Noel Johansson slog till och gjorde mål för Kinnahult. 1-1-målet blev matchens sista.

Det här var Kinnahults tredje oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet innebär att Kinnahult ligger kvar på åttonde plats och Öxabäck på sjunde plats i tabellen.

På lördag 23 september 13.00 spelar Kinnahult borta mot Ubbhult/Hällingsjö, och Öxabäck hemma mot Brämhult.