Oliver Persengård målskytt när Kinna föll

Kinna förlorade mötet med Jönköping BK borta med 2-3 (1-1) i division 3 mellersta Götaland herr i fotboll på söndagen.

|
Jönköpings BK fotboll vann mot Kinna IF

Kinnas tränare Tommy Pedersen kommenterade matchen:

– Jönköping var det något bättre laget och hade en bra period mellan 40:e och 60:e minuten där de gör tre mål. Under resterande tid var det en jämn match.

Gästerna Kinna fick en bra start på matchen. Oliver Persengård gjorde målet, redan i 17:e minuten.

Jönköping BK kvitterade till 1-1 strax före halvtidsvilan, genom Anthony Bakic. Direkt efter pausen gjorde Niklas Hagberg mål och gav Jönköping BK ledningen.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Anthony Bakic återigen och ökade ledningen för Jönköping BK.

I 67:e minuten nätade Oliver Persengård ännu en gång, och reducerade åt Kinna. Fler mål än så blev det inte för Kinna.

Jönköping BK har tre segrar och två förluster och 9–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Kinna har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 8–10 i målskillnad.

Efter fem matcher har Jönköping BK nu nio poäng och Kinna har fem poäng.

Nästa motstånd för Kinna är Öckerö. Lagen möts lördag 13 maj 14.00 på Viskavallen.