Örby klart för kval efter oavgjort mot Dardania

Efter oavgjort, 4-4 (2-0), på hemmaplan mot Dardania står det klart att Örby efter en bra säsong i division 6 Borås herr i fotboll är klart för kval till division 5.

ANNONS
|
IFK Örby spelade lika mot Dardania IF

– En avslagen match som vi borde avgjort tidigare. Dessvärre blir vi alldeles för bekväma, en match vi är dominanta. En nyttig läropeng enför kommande kval, kommenterade Örbys tränare Patrik Johansson efter matchen.

Det var sjätte matchen i rad utan förlust för Örby.

Örby ledde med 2-0 efter första halvlek. I andra halvlek jobbade sig Dardania in i matchen. Till slut blev det alltså en poäng var till lagen.

Hemmalagets mål gjordes av Mahdi Amiri, Yerko Araya Guerrero, Oskar Golob och Albin Johnsson, medan bortalagets mål noterades på Artin Sahiti 2, Blendi Bajrami och Arben Bislimi.

Med en omgång kvar är Örby på andra plats i tabellen, medan Dardania är på femte plats.

Motståndare i sista omgången för Örby är Björketorp. Lagen möts lördag 7 oktober 13.00 på Björketorps IP.