Öxabäck avgjorde före paus mot Högvad

Öxabäck tog ledningen före paus i matchen mot Högvad på lördagen, och Högvad lyckades inte resa sig.

|
Öxabäcks IF vann mot Högvads BK

Matchen i division 6 Borås herr i fotboll slutade 3-2 (3-2) till hemmalaget.

Öxabäck började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Albin Amundsjö till.

Öxabäck gjorde också 2-0 i 26:e minuten, genom Erik Bergeld.

Öxabäck ökade ledningen till 3-0 efter en knapp halvtimmes spel, genom Jimmy Björkman.

I 36:e minuten nätade Emil Lennström, och reducerade åt Högvad.

I 42:a minuten reducerade Högvad på nytt genom Svante Persson. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade med seger för Öxabäck med 3-2.

Öxabäck har en seger, en oavgjord och tre förluster och 7–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Högvad har två vinster och tre förluster och 10–19 i målskillnad.

Resultaten i sista omgången innebär att Öxabäck slutar på sjunde plats och Högvad på tionde plats.