Öxabäck fortsätter att vinna – har nu tre raka segrar

Efter en tuff period har Öxabäck nu fått igång spelet. På torsdagen mötte laget Dardania på Hagavallen i division 6 Borås herr i fotboll och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget tre raka segrar. Segerresultatet mot Dardania blev 5-2 (1-2).

|
Öxabäcks IF vann mot Dardania IF

Dardania gjorde också 0-2 i 16:e minuten, när Hassan Sadeghi slog till.

I 32:a minuten slog Albin Amundsjö till, och reducerade åt Öxabäck. Direkt efter pausen slog Albin Amundsjö till på nytt och kvitterade för Öxabäck.

Öxabäck gjorde också 3-2 i 67:e minuten när Erik Bergeld fick träff.

Jimmy Björkman ökade Öxabäcks ledning i 77:e minuten.

Och med åtta minuter kvar att spela ökade Öxabäck ledningen genom Olle Elmelid. Elmelid fullbordade därmed Öxabäcks vändning. 5-2-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Öxabäck ligger på sjätte plats i tabellen, och Dardania är på femte plats.

I nästa omgång har Öxabäck Björketorp borta på Björketorps IP, lördag 2 september 16.30.