Perparim Beqaj matchhjälte när Kinna sänkte Skene IF

Målet i första halvleken blev matchavgörande. Kinna vann med 1-0 (1-0) borta mot Skene IF i division 3 mellersta Götaland herr i fotboll.

|
Skene IF förlorade mot Kinna IF

Perparim Beqaj stod för Kinnas avgörande mål efter 19 minuter.

Gästande Kinna startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Perparim Beqaj slog till, redan i 19:e minuten. I den 60:e minuten blev Kinnas David Mijatovic utvisad.

Skene IF har en vinst och fyra förluster och 7–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Kinna har två vinster, en oavgjord och två förluster och 9–7 i målskillnad. Det här var Skene IF:s femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Kinnas fjärde uddamålsseger.

Med en omgång kvar är Skene IF på sjunde plats i tabellen, medan Kinna är på nionde plats.

I nästa match, lördag 7 oktober 13.00, har Skene IF Jönköping BK borta på Junebäckens, medan Kinna spelar hemma mot Dalstorp.