Rasmus Lundström Andersson målskytt – men Torestorp/Älekulla föll

Torestorp/Älekulla förlorade på hemmaplan i division 5 Västergötland södra herr i fotboll mot Bollebygd, med 1-3 (0-1).

ANNONS
|
Torestorp/ Älekulla FF förlorade mot Bollebygds SK

– Sett till förutsättningarna idag så tycker jag vi gör en bra match. Vi kämpar och sliter hårt men tyvärr ramlar bollarna in ganska enkelt just nu. Men vi får repa oss och avsluta snyggt i derbyt nästa vecka, kommenterade Torestorp/Älekullas assisterande tränare Linus Hellgren.

Bollebygd tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Albin Larsson. Direkt efter pausen ökade Daryan Kochar Bollebygds ledning.

Med nio minuter kvar att spela ökade Bollebygd ledningen genom Melvin Andrén.

Reduceringen till 1-3 kom i matchens absoluta slutskede, med två minuter kvar att spela, när Rasmus Lundström Andersson slog till och gjorde mål för Torestorp/Älekulla. Men mer än så orkade Torestorp/Älekulla inte med.

Torestorp/Älekulla har en vinst och fyra förluster och 6–18 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Bollebygd har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 10–8 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Torestorp/Älekulla på sjätte plats i tabellen, medan Bollebygd leder serien.

Motståndare i sista omgången för Torestorp/Älekulla är Fritsla. Lagen möts lördag 5 oktober 13.00 på Kungaberg.