Skene IF kryssade hemma mot Assyriska BK

Hemmalaget Skene IF och Assyriska BK spelade oavgjort i division 3 mellersta Götaland herr i fotboll, 1-1 (0-0) på lördagen.

|
Skene IF spelade lika mot Assyriska BK

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Rinor Dobraj till och gav Skene IF ledningen.

I 70:e minuten slog Yassine Assam till, och kvitterade för Assyriska BK. 1-1-målet blev matchens sista.

I den 73:e minuten fick Skene IF Alfons Svensson utvisad, och fick spela med en man mindre sista 17 minuterna.

Skene IF har två segrar, en oavgjord och två förluster och 6–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Assyriska BK har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 5–9 i målskillnad.

Skene IF stannar därmed på sjunde plats, och Assyriska BK på nionde plats, i tabellen.

Fredag 26 maj 19.00 spelar Skene IF borta mot Partille.