Skene IF slog Jönköping BK efter Sina Aminis dubbel

Det blev Skene IF som gick segrande ur mötet med Jönköping BK i division 3 mellersta Götaland herr i fotboll på bortaplan, med 4-1 (2-1).

|
Jönköpings BK fotboll förlorade mot Skene IF

Gästande Skene IF startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara tre minuter slog David Lundin till.

Jönköping BK kvitterade till 1-1 i 16:e minuten, när Pavle Grijakovic fick träff.

Skene IF tog ledningen efter en dryg halvtimmes spel, genom Sonny Ögärd. 1-3-målet kom med två minuter kvar att spela, när Sina Amini slog till och gjorde mål.

1-4-målet för Skene IF kom direkt därefter när Sina Amini på tilläggstid på nytt slog till. Det fastställde slutresultatet till 1-4.

Jönköping BK har två vinster, en oavgjord och två förluster och 7–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Skene IF har två vinster och tre förluster och 9–9 i målskillnad.

Resultaten i sista omgången innebär att Jönköping BK slutar på sjunde plats och Skene IF på sjätte plats.