Torestorp/Älekulla lyfte sig i andra och fixade kryss hemma mot Trollhättans Bois

Trollhättans Bois hade ledningen i halvtid med 1-0 borta mot Torestorp/Älekulla i division 4 Västergötland västra herr i fotboll. Men i andra halvlek kom Torestorp/Älekulla mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2.

|
Torestorp/ Älekulla FF spelade lika mot Trollhättans BoIS

Torestorp/Älekullas tränare Christofer Larsson kommenterade matchen:

– En svängig match där vi inte riktigt var med första halvtimmen. Sen får de en utvisning och vi tar över. 1-1 tidigt av oss och bud på mer framåt, då kom kallduschen med 1-2. Vi hämtar trots det upp till 2-2 och har bud på fler mål, men gästerna var stundtals luriga framåt med. En pinne får vara okej.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän gästerna Trollhättans Bois tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Gustav Ekerstad.

I den 36:e minuten fick Trollhättans Bois Hamdija Hamdi Qeraj rött kort. Direkt efter pausen slog Hugo Åstrand till och kvitterade för Torestorp/Älekulla.

I 52:a minuten slog Jakob Lenhoff till, och gav Trollhättans Bois ledningen.

I 72:a minuten kvitterade Rasmus Lundström Andersson för Torestorp/Älekulla. 2-2-målet blev matchens sista.

Torestorp/Älekulla har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 8–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Trollhättans Bois har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 9–11 i målskillnad.

Torestorp/Älekulla har nu tio poäng och Trollhättans Bois har fem poäng när båda lagen har spelat fem matcher.

Nästa motstånd för Torestorp/Älekulla är Skepplanda. Lagen möts onsdag 17 maj 19.00 på Forsvallen.