Tuff match slutade med förlust för Skene IF mot Böljan

Det svängde i matchen i division 3 sydvästra Götaland herr i fotboll mellan Böljan och Skene IF på Falkenbergs IP.

|
IF Böljan Falkenberg vann mot Skene IF

Bortalaget Skene IF hade ledningen i halvtid, med 2-0, men efter pausen vände Böljan matchen och vann till slut med 5-3.

Skene IF startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Filip Jonasson gjorde målet, redan i åttonde minuten.

Skene IF ökade ledningen till 0-2 på stopptid i första halvleken, genom Arber Shala. Direkt efter pausen gjorde Arber Shala mål återigen och ökade Skene IF:s ledning. Därefter inleddes dock Böljans vändning.

I 65:e minuten nätade David Wallnedal, och reducerade åt Böljan.

I 79:e minuten reducerade Böljans Melker Svensson på nytt.

Först med fem minuter kvar att spela kvitterade Böljan genom Tobias Wahlberg.

Bara två minuter senare var det Tobias Wahlberg som såg till att Böljan tog ledningen.

Böljan ökade ledningen till 5-3 en minut senare genom Albin Andersson. Andersson fullbordade därmed Böljans vändning. 5-3-målet blev matchens sista.

Böljan har tre segrar och två förluster och 18–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Skene IF har två vinster och tre förluster och 14–11 i målskillnad.

Det här betyder att Böljan leder serien, och Skene IF är på elfte plats.

Nästa motstånd för Skene IF är Kinna. Lagen möts lördag 15 juni 14.00 på Vävarevallen.