Tuff match slutade med seger för Horred mot Rydboholm

Det svängde i matchen i division 5 Västergötland södra herr i fotboll mellan Rydboholm och Horred på Sven Erikssonsvallen. Hemmalaget Rydboholm hade ledningen i halvtid, med 1-0, men efter pausen vände Horred matchen och vann till slut med 3-1.

ANNONS
|
Rydboholms SK förlorade mot Horreds IF

– Första halvlek så kom vi inte alls upp i vårt spel och press. Men till andra så gjorde vi jobbet och kämpade oss till en seger. Detta var en kämpar insats men all heder till Rydboholm som spelar en fin fotboll på deras konstgräs, kommenterade Horreds tränare Kalle Öjersson efter matchen.

Dani Alfsson, Christoffer Bjurefjäll och David Lind gjorde målen för Horred, medan Filip Persson nätade för Rydboholm.

Rydboholm har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 8–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Horred har tre vinster och två förluster och 13–12 i målskillnad.

I tabellen innebär det här att Horred nu ligger på andra plats. Rydboholm är på elfte plats.

Nästa motstånd för Horred är Kronäng. Lagen möts måndag 26 juni 19.00 på Eksätersvallen.