Ubbhult/Hällingsjö vände halvtidsunderläge till seger

Ubbhult/Hällingsjö hade problem och låg under med 0-1 efter första halvlek i matchen i division 6 Borås herr i fotboll mot Kinnahult på Björkängsvallen. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 2-1 för hemmalaget Ubbhult/Hällingsjö. Matchhjälte blev Självmål, som gjorde det avgörande målet med bara 1 minuter kvar av matchen.

|
Ubbhult/Hällingsjö vann mot Kinnahults IF

– Jämn match. Vi hade turen denna match då Kinnahult gör självmål i 89:e minuten, kommenterade Ubbhult/Hällingsjös tränare Johnny Gillberg.

Matchen var mållös till Kinnahult tog ledningen i 25:e minuten, genom Joacim Mårtensson. Med en halvtimme kvar att spela nätade Hugo Andersson och kvitterade för Ubbhult/Hällingsjö.

Laget tog ledningen i 88:e minuten.

Ubbhult/Hällingsjö har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 18–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Kinnahult har en oavgjord och fyra förluster och 2–14 i målskillnad. Det här var Ubbhult/Hällingsjös tredje uddamålsseger den här säsongen.

Ubbhult/Hällingsjö ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Kinnahult ligger på nionde plats.

Fredag 29 september 19.00 spelar Ubbhult/Hällingsjö borta mot Brämhult. Kinnahult möter Norrmalm hemma på Horndalsvallen söndag 1 oktober 16.00.