Fritsla utklassade Lockerud på hemmaplan

Fritsla dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Lockerud i division 3 Västergötland herr i innebandy med hela 11-0 (1-0, 6-0, 4-0).

|
Fritsla IF vann mot IBK Lockerud Mariestad

Det här var första segern för Fritsla, efter förlust med 6-7 mot Sandared i premiären.

Fritsla tog ledningen efter 5.18, genom Melvin Amundsjö framspelad av Arvid Broman. I andra perioden var Fritsla starkast och gick från 1-0 till 7-0 genom tre mål av Melvin Amundsjö, ett mål av Viktor Gunnarsson, ett mål av Charlie Skoglund och ett mål av Andreas Samuelsson. Det var bara början för Fritsla. Fritsla fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 11-0. Målen i sista perioden gjordes av Arvid Broman, som gjorde två mål, och Andreas Samuelsson, som gjorde två mål.

Fritslas Arvid Broman stod för två mål och tre assists, Melvin Amundsjö gjorde fyra mål och spelade dessutom fram till ett mål, Andreas Samuelsson gjorde tre mål och Adam Poddig hade tre assists.

Nästa motstånd för Fritsla är Stöpen. Lagen möts fredag 11 oktober 19.30 i Kungabergshallen.