Tre poäng till Fritsla efter avgörande i slutperioden mot Horsby

Fritsla vann borta mot Horsby i division 3 Västergötland herr i innebandy med 4-3 (2-0, 0-2, 2-1). Matchen var helt jämn efter två perioder, innan Fritsla avgjorde.

|
IBF Horsby förlorade mot Fritsla IF

Arvid Broman stod för Fritslas avgörande mål med bara 19 sekunder kvar av matchen.

Fritsla startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål tidigt i perioden av Joel Sivedal och Andreas Ljunggren. Efter 13.59 i andra perioden nätade Felix Tidén, framspelad av Alfred Johansson och reducerade åt Horsby.

Felix Tidén gjorde dessutom 2-2 efter 19.48 på pass av Christoffer Holmstrand.

5.00 in i tredje perioden nätade Horsbys Christoffer Holmstrand på pass av Tim Hedén och gav laget ledningen.

7.41 in i perioden slog Arvid Broman till framspelad av Melvin Amundsjö och kvitterade.

Fritsla tog ledningen med 19 sekunder kvar att spela återigen genom Arvid Broman.

Horsby har två vinster, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Fritsla har tre vinster och två förluster. Det här var Fritslas fjärde uddamålsseger.

Horsby stannar därmed i serieledning, och Fritsla på sjunde plats, i tabellen.

I nästa omgång har Fritsla Hjälmared hemma i Kungabergshallen, fredag 27 januari 19.30.