Tygriket chanslöst mot Lockerud Mariestad

Tygriket hade en tuff match mot Lockerud Mariestad i division 1 Västergötland dam i innebandy, och föll tungt på bortaplan med utklassningssiffrorna 3-10 (0-3, 1-3, 2-4).

ANNONS
|
IBK Lockerud Mariestad vann mot IBK Tygriket

– Vi förlorar mot ett bra lockerud, men med några mål för mycket, det blev bättre spel från vår sida ju längre matchen led, kommenterade Tygrikets tränare Fredrik Emtervall.

Lockerud Mariestad spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom tre snabba mål i mitten av perioden av Hanna Wolffbrandt Hallén, Ellen Lund och Agnes Dahlgren. Lockerud Mariestad var långt ifrån nöjt där. Även i andra perioden var det Lockerud Mariestad som var starkast. Laget vann perioden med 3-1 och ställningen efter två perioder var 6-1.

Lockerud Mariestad vann också tredje perioden 4-2 och matchen med hela 10-3.

Ella Carlén gjorde ett mål för Lockerud Mariestad och tre målgivande passningar, Agnes Dahlgren stod för två mål och ett assist och Vilma Skagerstam hade tre assists.

Lockerud Mariestad har tre segrar och två förluster och 30–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Tygriket har en vinst och fyra förluster och 19–42 i målskillnad.

Serien är nu färdigspelad. Lockerud Mariestad slutar på tredje plats, och Tygriket på elfte plats.