Tygriket U föll med 7-10 mot Södra Ving

Tygriket U blev besegrade av Södra Ving på bortaplan i division 4 Västergötland herr i innebandy, där matchen på fredagen slutade 10-7 (1-1, 5-4, 4-2).

|
Södra Vings IF innebandy vann mot IBK Tygriket

Första perioden var jämn. Södra Ving inledde bäst och tog ledningen genom Daniel Älmefur efter 12.27, men Tygriket U kvitterade genom Albin Amundsjö efter 17.47. Södra Ving var starkast i andra perioden. Laget vann perioden med 5-4 och ställningen efter två perioder var 6-5.

Hemmalaget var starkast i även i tredje perioden. Laget vann perioden med 4-2 och matchen med 10-7.

Daniel Dahlén Vilhelmsson gjorde ett mål för Tygriket U och fyra assist och Albin Amundsjö stod för fyra poäng, varav tre mål. Daniel Älmefur gjorde fyra mål och spelade dessutom fram till ett mål för Södra Ving, Victor Henningsson gjorde tre mål, Andreas Andersson gjorde ett mål och totalt tre poäng och Andreas Nordgren gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

För hemmalaget betyder resultatet fjärde plats i tabellen. Tygriket U är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Tygriket U är Hestrafors. Lagen möts fredag 11 oktober 19.00 i Öxabäckshallen.