Slagsmål efter fotbollsmatch – två personer slagna i ansiktet

Polisen har larmats till en fotbollsplan i Hedbo i Skene efter att en man och en kvinna ska ha hamnat i slagsmål med en ung man. Både mannen och kvinnan ska ha slagits i ansiktet och i huvudet och kvinnan föll till marken där hon förlorade medvetandet. Den unge mannen menar att han ska ha blivit skallad.

ANNONS
|

Enligt polisen kom larmet om händelsen in vid 15.31 på torsdagseftermiddagen. Enligt polisen ska bråket ha skett i samband med en fotbollsmatch.

– Enligt vittnen på platsen som ringde in ska det ha blivit något bråk mellan några ungdomar, mannen och kvinnan. Det har varit mycket folk på platsen och kvinnan förlorade medvetandet, säger Jens Andersson, presstalesperson hos polisen.

Mannen och kvinnan är båda i 40-årsåldern. Ambulans har larmats till platsen. Polis är på plats och pratar med folk på platsen för att få reda på vad bråket handlat om.

– Vi har hittat de unga mannen som varit inblandad och han är anmäld för misshandel. Han är i 20-årsåldern. Men han har också själv gjort en motanmälan mot mannen i 40-årsåldern som han menar ska ha sparkat, örfilat och skallat honom, säger Jens Andersson.

Strax innan klockan 17.00 lämnade polisen platsen. En anmälan och en motanmälan om misshandel har skrivits i ärendet.

Enligt ett vittne ska bråket ha handlat om att en ungdom inte fick vara med och spela fotboll.

LÄS MER:Motorcyklist förd till sjukhus efter krock med bil

LÄS MER:Trafikolycka i natt – kvinna körde av väg

LÄS MER:Man bröt mot kontaktförbud sju gånger – döms till skyddstillsyn och behandlingsprogram