Nyheterav RedaktionenMakalös mongolisk BBQ-buffé på Kinna Wok & BarLunchpatrullen blir överkörda – som av Djingis khans fulla styrka.
Nyheterav Anna JohanssonSkenebon Fouads möte med giftiga fisken: ”Aldrig haft så ont”Skenebon förstod inte förrän efteråt att det var en fjärsing han fiskat upp.
Nyheterav Anna JohanssonFouad blev stucken av en fjärsing vid fiske från land: ”Jag har aldrig haft så ont”Förstod inte förrän efteråt att det var en fjärsing han fiskat upp.
Nyheterav Ola PilhemJacob och Dante drivs av intresset för friluftslivJacob Persson: ”Fokusera på äventyret, det är det som är kul.”
Nyheterav Urban HamidMark är ett paradis för sportfiskare – men fisket inte som förrKurt Eliasson en av många som fiskar på fritiden • Fiskar riskerar att dö ut om några år.
Nyheterav Boel FermRecept, traditioner och mathantverk på Rydals museumHedniska ärtor eller marboringar – hon tipsar om mat från förr.
Nyheterav Boel FermÅlkistan i Hajom återskapad – för ungdomarnas skullBritt-Marie Nilsson minns sin far som fiskade ål.
Nyheterav Daniel Elfvelin”Dr Mussla” räddar svårt hotad djurart Biologen: ”Det är fruktansvärt illa ställt med arten.”
Nyheterav Ola PilhemSå drabbades grannarna i Rydal av laxprojektetGlen Sporrenhof fick svårt att driva företag efter ombyggnationen.
Nyheterav Cornelia Smedberg, Boel FermMarks kommun varnar för höga halter av farligt ämne i fiskKommunen uppmanar att inte äta fisken mer än max tre gånger per år.